Home Stiri Stiri Nationale Crucea Rosie - Crucea Rosie Romana si Fundatia Telekom Romania ajuta 40 de familii nevoiase din judetul Giurgiu cu aproximativ 1000 kg de alimente

Crucea Rosie - Crucea Rosie Romana si Fundatia Telekom Romania ajuta 40 de familii nevoiase din judetul Giurgiu cu aproximativ 1000 kg de alimente

Email Imprimare PDF

29.08.2017

Crucea Rosie Romana si Fundatia Telekom Romania continua sprijinul pentru 40 de familii defavorizate din judetul Giurgiu, asigurandu-le 1000 kg de alimente de baza.

Beneficiarii sunt familii cu multi copii, batrani singuri sau persoane cu dizabilitati din satele Izvoarele, Chiriacu, Valea Bujorului, Radu Voda, Petru Rares si Dimitrie Cantemir din comuna Izvoare Chiriacu, judetul Giurgiu. Acestia au fost ajutati si la inceputul anului, in urma ninsorilor abundente si a perioadei prelungite de temperaturi foarte scazute, fiindu-le asigurate, la acel moment, 80 tone de lemn de foc, 480 kg alimente si 80 saci de dormit.

 

Miercuri, 30 august a.c. voluntari ai Fundatiei Telekom Romania impreuna cu cei ai filialei de Cruce Rosie Giurgiu vor continua initiativa inceputa in luna februarie si vor oferi alte aproximativ 1000 kg de alimente pentru 40 de familii defavorizate din judetul Giurgiu. Pentru sustinerea acestora Fundatia Telekom Romania i-a ales drept cauza caritabila la „Cea mai mare stafeta de alergare pe 100 m in 12 h" din cadrul evenimentului „Cea mai mare ora de sport" de la Bucuresti, organizata de Telekom Romania in luna iunie.

Cei care sunt intr-o cursa sportiva au nevoie de incurajari ca sa o duca la sfarsit, dar, din pacate, exista si multe persoane care au nevoie de sustinere constanta pentru a trece cu demnitate prin cursa vietii. incurajarile pentru cea de-a doua categorie constau in suport material pentru batrani singuri si bolnavi sau mame singure care traiesc in conditii inumane, precum cele din judetul Giurgiu pe care, din acest motiv, le-am si ales drept cauza caritabila in cadrul evenimentului de sport de la Bucuresti", a declarat Ionela Paunica, Director Executiv Fundatia Telekom Romania.

"Saracia este un dezastru pentru oamenii care nu se pot sustine singuri si ajutorul oferit acestora pentru a depasi situatia de criza trebuie sa fie unul constant. Ne bucura foarte mult decizia partenerului nostru Fundatia Telekom Romania care a ales sa ne intoarcem cu ajutoare la familiile sarace pe care le-a cunoscut la inceputul acestui an", a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

 

Despre Fundaţia Telekom Romania

Fundaţia Telekom Romania este o organizatie non-profit care sustine diferite categorii de persoane aflate in situatii speciale, cauze sociale, copii diagnosticati cu boli grave, tineri talentati si raspunde apelurilor umanitare in cazul calamitatilor naturale.

Fundatia isi propune sa identifice, prin interactiune directa cu angajatii si comunitatea, zonele si categoriile sociale care au nevoie prioritar de suport si sa raspunda nevoilor reale ale acestora in timp util.

 

Sursa : http://www.crucearosie.ro/news/619/34/Crucea-Rosie-Romana-si-Fundatia-Telekom-Romania-ajuta-40-de-familii-nevoiase-din-judetul-Giurgiu-cu-aproximativ-1000-kg-de-alimente.html

 

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto