Home

Despre noi

Email Imprimare PDF

Stiai ca poti lucra pentru cea mai faimoasa multinationala din lume si fara sa ai minimum doi ani experenta in domeniu ?

Desi nu vindem nici limonade, nici biscuiti si nici telefoane, suntem unul din cele mai cunoscute branduri din lume - poate cel mai cunoscut, dar e normal sa fie asa: am luat fiinta in 1863. Si desi nu cerem si nici nu primim de la stat nici macar un ban, asta nu ne-a impiedicat sa ne deschidem filiale in aproape toate orasele din lume.

Care este obiectul de activitate al 'multinationalei' noastre?

Misiunea noastra este sa alinam suferinta umana sub orice forma s-ar manifestaea. In special ajutam persoane si grupurile vulnerabile in caz de dezastre si crize, dar mai ales de fiecare data cand resursele financiare si donatiile ne-o permit. De cate ori se intampla o calamitate naturala sau sociala, venim sa ajutam, iar ca exemplu puteti lua inundatiile din aceasta vara din Moldova la care, cu ajutorul clujenilor, Crucea Rosie Cluj a facut prima linie. Dar actiunile noastre nu se opresc aici, dupa cutremulul din China s-a organizat o campanie de ajutorare a victimilor si nu numai. Activitate noastra o puteti urmarii pas cu pas prin intermediul acestui site care, desi se afla doar la inceputuri, este destul de mare si de avansat incat sa va dea toate informatiile de care aveti nevoie, sa va arate campaniile si stradaniile noastre, pe care speram sa le sa le sprijiniti in continuare.

In Romania, Crucea Rosie este activa din 1876, si vrem sa ramanem cel putin la fel de activi ca pana acum. Asa ca ne-am bucura foarte mult daca aceasta scrisoare te-ar convinge macar sa vrei sa afli mai multe lucruri despre noi, iar acest site este cel mai la indemana si cel mai practic mod de a afla totul despre noi. Si totusi daca nu va este clar ceva sau daca pur si simplu vreti mai multe informatii oricare dinte voluntari vi le poate oferii.

Sa ne intoarcem la intrebarea initiala: stiai ca poti sa te alaturi oricand organizatiei noastre? Ideea e ca avem mare nevoie de voluntari. Pentru ca e bine sa stiti ca voluntariatul este principiul de baza al activitatii noastre. Si sa nu credeti ca suntem naivi, chiar deloc, multi oameni, poate chiar si TU, simt nevoia sa de din timpul lor liber, din energia si bunavointa lor celor care au mare nevoie de asa ceva.

Asa ca, daca vreodata vei simti nevoia sa-i ajuti pe cei din jurul tau sa nu uiti ca exista o 'multinationala' faimoasa si puternica, care te va primi cu bratele deschise, fara sa-ti ceara 'minim doi ani experienta'.

Deci concret, din Crucea Rosie poate face parte oricine, indiferent de culoarea pielii, numarul anilor, nivelul de cultura, sex si toate celelalte categorii de diferentiere. Tot ceea ce conteaza este sa vrei sa ajuti si sa ajungi intr-una din zile pe la sediul Crucii Rosii din Cluj de pe strada George Cosbuc, nr 11 (pe aceeasi strada sunt si fortele de munca), si este usor de ajuns deoarece e langa parc. Daca nu o gasiti lasati un mesaj si va duc eu daca chiar trebuie, unde o sa va intampine doua persoane cum nu se poate mai dragute si care va vor face sa va simtiti din prima clipa ca acasa.

Si.. chiar daca faza cu ajutatul altor persaone nu va intereseaza, nu aveti un suflet extrem de altruist si nu doriti sa va dedicati timpul liber altora va invitam sa veniti, deoarece in primul rand "DA BINE LA CV" si astfel veti descoperi ceea ce inseamna CRR si va promit ca nu veti regreta. In fond si la urma urmei nu aveti nimic de pierdut….

 

inscriere-crucea-rosie-cluj

 

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

ASTRA - Centre integratoare și incluzive pentru activități de educație nonformală outdoor în județul Cluj

invitatie participare

Anunt Prelungire

invitatie participare

Cerere Oferta Catering

invitatie participare

Invitatie Participare Outdoor

invitatie participare

Invitatie Participare

invitatie participare

Convocator

anunt selectie elevi

Anunt Selectie

anunt selectie elevi

Cerere Pocu

cerere oferta pocu

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso